fdaily

  • ۰
  • ۰
تحقیق در مورد جنگ نرم

تحقیق در مورد جنگ نرم تحقیق در مورد جنگ نرم در قالب فایل Word شامل : جنگ نرم چیست ؟ تعریف جنگ نرم دلیل هایاستفاده از جنگ نرم چیست ؟ مهم ترین اهداف جنگ نرم مقابله با جنگ نرم نتیجه گیری دانلود مقاله در پائین صفحه ...ادامه و دانلود

تحقیق در مورد اطلاعات ناتوانی 24 ص

تحقیق در مورد اطلاعات ناتوانی 24 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 41 صفحه قسمتی از متن .doc : اطلاعات ناتوانی: ناتوانی های خواندن و یادگیری (Fs17) Fs17 اطلاعات ناتوانی > انتشارات > NZCHCR انتشارات مرکز ترویج بین المللی برای بچه های ناتوان .ناتوانی های خواندن و یادگیری روزنامه توضیح (توجیه) (FS17)...

تحقیق در مورد استرس 25 ص

تحقیق در مورد استرس 25 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 25 صفحه قسمتی از متن .doc : استرس شرح بیماری استرس عبارت است از واکنشهای فیزیکی ، ذهنی و عاطفی که در نتیجه تغییرات و نیازهای زندگی فرد، تجربه می شوند . تغییرات می توانند بزرگ یا کوچک باشد استرس مثبت...

تحقیق در مورد ارزیابی مدلهای زمانی پیشرفت بیماری بلایت فوزاریومی سنبله گندم و ارائه یک مدل پیش آگاهی برای آن در استان گلستان 20 ص

تحقیق در مورد ارزیابی مدلهای زمانی پیشرفت بیماری بلایت فوزاریومی سنبله گندم و ارائه یک مدل پیش آگاهی برای آن در استان گلستان 20 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 21 صفحه قسمتی از متن .doc : ارزیابی مدلهای زمانی پیشرفت بیماری بلایت فوزاریومی سنبله گندم و ارائه یک مدل پیش...

تحقیق در مورد ارزشیابی تحصیلی 15 ص

تحقیق در مورد ارزشیابی تحصیلی 15 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 21 صفحه قسمتی از متن .doc : مقدمه : ارزشیابی بر زندگی دانش آموزان تأثیر بسیار زیادی می گذارد و به نوعی آینده ی آن ها را رقم می زند، تأکید صرف بر توانایی های تحصیلی کافی نیست، بلکه سایر...

تحقیق در مورد ارزش تغذیه ای هفت نوع محصول گوشتی ( سوسیس ) تولید شده در ژاپن 20 ص

تحقیق در مورد ارزش تغذیه ای هفت نوع محصول گوشتی ( سوسیس ) تولید شده در ژاپن 20 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 21 صفحه قسمتی از متن .doc : ارزش تغذیه ای هفت نوع محصول گوشتی ( سوسیس ) تولید شده در ژاپن خلاصه . در کشورهای در حال توسعه...

تحقیق در مورد اختلالات بلعیدن طرح روشی برای ارزیابی پزشکی قانونی 22 ص

تحقیق در مورد اختلالات بلعیدن طرح روشی برای ارزیابی پزشکی قانونی 22 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 24 صفحه قسمتی از متن .doc : گفتار درمانی اختلالات بلعیدن: طرح روشی برای ارزیابی پزشکی قانونی چکیده جهت یک طبقهبندی صحیح اشکال در بلعیدن غذا، تحقیقات مفید و سودمند ریختشناسی که قادر به...

تحقیق در مورد اجتماعی شدن کودک 30 ص

تحقیق در مورد اجتماعی شدن کودک 30 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .DOC ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 30 صفحه قسمتی از متن .DOC : موسسه آموزش عالی سوره واحد تهران عنوان پژوهش اجتماعی شدن کودک فهرست عنوان صفحه مقدمه اجتماعی شدن و دور زندگی رشد اولیه کودک رشد ارداکی کودک گریه و لبخند کودک و مادر...

تحقیق در مورد اثر فرسایش برحاصلخیزی خاک 18 ص

تحقیق در مورد اثر فرسایش برحاصلخیزی خاک 18 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .DOC ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 20 صفحه قسمتی از متن .DOC : « مقدمه » تفاوت زراعی و تنوع نتیکی از دیر باز به عنوان ارکان سیستمهای تولید کشاورزی سنّتی و موفق به شمار می آمده اند. در نیمه اول قرن بیستم، تفاوت...

سازگار کننده ها برای آلیاژهای پلیمری

سازگار کننده ها برای آلیاژهای پلیمری درود بر شما ممنون از اینکه فروشگاه خودتون رو انتخاب کردید. مقاله پیش رو مربوط به مقاله سازگار کننده ها برای آلیاژهای پلیمری می باشد. این مقاله دارای 14 صفحه و به صورتword وpdf می باشد. فهرست مطالب 1- مقدمه 2- چگونگی عملکرد سازگارکننده ها 3- سازگارکننده های مورد استفاده در بازیافت 4- آمیزه سازی با سازگارکننده ها 5- سازگارکننده های واکنشی 6- سازگارکننده های غیر واکنشی 7- روندها و فناوری های جدید 8- چند آلیاژ پلیمری...

تحقیق در مورد مقاومت داروئی و بیماری های نوپدید

تحقیق در مورد مقاومت داروئی و بیماری های نوپدید مقدمه تاریخ طب عفونی مملو از برخورد متقابل انسان و میکروارگانیسم ها است. زمانی با تاخت و تاز میکروارگانیسم ها میلیون ها انسان از پای درآمده و گاهی با کشف آنتی بیوتیک ها و واکسن ها امیدواری هایی در جهت ریشه کنـی این بیماری ها پدید آمـده است. زمانی دیگـر بر اثـر مدیریت نامنـاسبِ مصرف آنتی بیوتیک ها مقاومت میکروبی همه رشته های بافته شده را پنبه کرده و باز بعلت تغییر رفتارها...

تحقیق در مورد اثر تاریخ کاشت بر سویا 14 ص

تحقیق در مورد اثر تاریخ کاشت بر سویا 14 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 17 صفحه قسمتی از متن .doc : بررسی اثر تاریخهای مختلف کاشت روی عملکرد و اجزای عملکرد چهار رقم سویا درمنطقه میانه چکیده: این آزمایش در سال 1382درمزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاداسلامی واحدمیانه جهت تعیین بهترین تاریخ کاشت...

تحقیق در مورد اثر باکتری های تثبیت کننده نیتروژن بر جوانه زنی زیره سبز 17 ص

تحقیق در مورد اثر باکتری های تثبیت کننده نیتروژن بر جوانه زنی زیره سبز 17 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 15 صفحه قسمتی از متن .doc : اثر باکتری های تثبیت کننده نیتروژن بر جوانه زنی زیره سبز ((Cuminum cyminum L چکیده : زیره سبز از خانواده چتریان و جنس...

تحقیق در مورد آشنایی با مفهوم تجارت الکترونیک و گسترش آن در ایران 24 ص

تحقیق در مورد آشنایی با مفهوم تجارت الکترونیک و گسترش آن در ایران 24 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 22 صفحه قسمتی از متن .doc : مقدمـــه : بسیاری از اقتصاد دانان و متخصصین بر این عقیده اند که انقلابی مشابه انقلاب صنعتی به وقوع پیوسته که جهان را وارد عرصه...

تحقیق در مورد آزمایشگاه خاکشناسی عمومی 13 ص

تحقیق در مورد آزمایشگاه خاکشناسی عمومی 13 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 13 صفحه قسمتی از متن .doc : به نام خدا آزمایشگاه خاکشناسی عمومی جلسه اول شماره آزمایش: نمونهبرداری از خاک اهمیت روش صحیح نمونهبرداری زمان نمونهبرداری عمق نمونهبرداری آماده کردن زمان ابزار نمونهبرداری وسایل مورد نیاز: بیل و یا...

تحقیق در مورد آسیب های اجتماعی 13 ص

تحقیق در مورد آسیب های اجتماعی 13 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 14 صفحه قسمتی از متن .doc : مقدمه آسیبهای اجتماعی به عنوان اموری که نظم عمومی جامعه را به هم می زنند و هنجارهای آن را مورد تعرض قرار می دهند بسیار حایز اهمیت می باشند. چراکه افزایش ناهنجاریها...

مقاله درباره پیش نیازهای «HACCP» در صنایع غذایی

مقاله درباره پیش نیازهای «HACCP» در صنایع غذایی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 6 پیش نیازهای «HACCP» در صنایع غذایی اجرای سامانه «HACCP» در یک کارخانه نیازمند یک سیستم (GMP) می باشد که مهمترین نکات آن عبارتند از: 1- طراحی تأسیسات (طرح اولیه، جاده، طراحی سقف، کف و دیوارها، تهویه و ) 2- بهداشت محیط کار (نوع و جنس وسائل، مواد ضد عفونی کننده، شستشو کف...

مقاله درباره پنیر پروسس و جانشینها یا محصولات پنیری بدلی

مقاله درباره پنیر پروسس و جانشینها یا محصولات پنیری بدلی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 38 پنیر پروسس و جانشینها یا محصولات پنیری بدلی : مقدمه فرآورده ها محصولات در این گروه از محصولات پنیری با پنیرهای طبیعی متفاوت است به این صورت که آنها به طور مستقیم از شیر یا شیر آبگیری شده ساخته نمی شوند اما تا اندازه ای دارای اجزاء گوناگونی مانند پنیر طبیعی،...

مقاله درباره پروتئین

مقاله درباره پروتئین لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 16 پروتئین پروتئینها یکی از انواع ماکرومولکولهای زیستی هستند که از زیرواحدهایی بنام اسید آمینه ساخته شدهاند. پروتئینها، زنجیرهای خطی یا پلیمرهایی هستند که از ترکیب اسیدهای آمینه حاصل میشوند. چون ترتیبهای نامحدودی در توالی و طول زنجیره اسید آمینهها در تولید پروتئینها وجود دارد، از این رو انواع بی شماری از پروتئینها نیز میتوانند وجود داشته باشند. پروتئینها...

مقاله درباره پنیر 2

مقاله درباره پنیر 2 لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 3 اسم من ((پنیر)) است ! اسم من ((پنیر)) است ! مقوى معده ام و به هضم غذا کمک مى کنم . اگر مرا با مرزه و مغز گردو بخورید، به چاق شدن خود کمک کرده اید. با پونه اگر خورده شوم پادزهر خوبى مى شوم از قدیم نان خورش شما ایرانیان بوده ام ، و بسیارى...

مقاله درباره پروتئین ها

مقاله درباره پروتئین ها لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 19 پروتئین ها مهم ترین نقش پروتئین ها در در بدن، رشد و ترمیم بافت های بدن است. بسیاری از مردم بر این عقیده هستند که ورزشکاران به مقدار زیادی پروتئین نیاز دارند و رژیم آنها باید از مقدار پروتئین بالایی برخوردار باشد، تا ماهیچه های آنها رشد کنند. اما محققان بارها و بارها در آزمایشات و تحقیقات...

مقاله درباره پروتئین ها و انواع ساختارهای آن

مقاله درباره پروتئین ها و انواع ساختارهای آن لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 83 دانشگاه سیستان و بلوچستان موضوع تحقیق: پروتئین ها و انواع ساختارهای آن مقدمه : پروتئین ها فراوان ترین ماکرو ملکول های بیولوژیک هستند که در تمامی سلول ها و تمامی قسمت های سلولی یافت می شوند. پروتئین ها همچنین دارای تنوع زیادی می باشند. هزاران نوع پروتئین مختلف با اندازه های متفاوت از...

مقاله درباره پرتودهی مواد غذایی (اشعه دادن)

مقاله درباره پرتودهی مواد غذایی (اشعه دادن) لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 18 پرتودهی مواد غذایی (اشعه دادن) تحقیقات در زمینه استفاده از اشعه یونیزه بلافاصله بعد از جنگ جهانی دوم آغاز گردید در آن زمان تصور می شد که اشعه می تواند تکنیک بسیار مناسبی برای حفاظت از مواد غذایی باشد. متاسفانه امیدها به طور کامل برآورده نگردید و امروه تعداد محدودی از فرآورده های غذایی...

آموزش روش مدیتیشن تحت عنوان هفت کره آسمانی

آموزش روش مدیتیشن تحت عنوان هفت کره آسمانی موضوع:آموزش روش مدیتیشن تحت عنوان هفت کره آسمانی نوع فایل های ضمیمه:صوتی مدت زمان :24:52 ثانیه قیمت (تومان): 500 مدیتیشن، درون پویی یا مراقبهبه طور کلی فنون تسلطبر ذهناست. به گفته متخصصان این روش، هدف مراقبه، تربیت و کنترل ذهن توسط تکنیکهایدروننگرانه برای رسیدن به شادی، آگاهی و آرامشی عمیق و طولانی و غیر وابسته به غیر است. این فایل حاوی آموزش روش مدیتیشن...

مقاله درباره پاستوریزه سازی

مقاله درباره پاستوریزه سازی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 7 پاستوریزه سازی پاستوریزه سازی(PASTEURIZATION): روشی برای کشتن اغلب میکروارگانیسمهای بیماریزا (کاهش تعداد آنها تا حدی که ایجاد بیماری نکنند) و غیر فعال ساختن آنزیمهای موجود در مواد غذایی بمنظور به تعویق انداختن فساد در مواد غذایی اطلاق میگردد. * (LTLT): حرارت دادن مواد غذایی تا 62.8 سانتی گراد به مدت نیم ساعت. * (HTST): حرارت دادن...

مقاله درباره پاستوریزاسیون

مقاله درباره پاستوریزاسیون لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 20 پاستوریزاسیون مقدمه پاستوریزه کردن، فرایندی است که طی آن مواد غذایی را حرارت می دهند تا میکروب های موجود در آنها همچون باکتری، ویروس، پروتوزوآ، کپک و کشته شوند. پس از آنکه لوئی پاستور، دانشمند فرانسوی این فرایند را ابداع نمود، نام پاستوریزه را برای این فرایند انتخاب نمودند. لوئی پاستور به همراه کلاد برنارد در بیستم آوریل...

مقاله درباره ویژگیهای ظروف فلزی غیر قابل نفوذ برای نگهداری مواد غذائی (مقررات عمومی)

مقاله درباره ویژگیهای ظروف فلزی غیر قابل نفوذ برای نگهداری مواد غذائی (مقررات عمومی) لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 30 1881 ویژگیهای ظروف فلزی غیر قابل نفوذ برای نگهداری مواد غذائی (مقررات عمومی) چاپ سوم موسسه استاندارد و...

مقاله درباره نگهداری انگور در سرد خانه

مقاله درباره نگهداری انگور در سرد خانه لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 24 فهرست مطالب آیین کار نگهداری انگور در سردخانه مقدمه هدف دامنه کاربرد اصول روش نگهداری انگور وسایل و مواد لازم برداشت ـ درجه‏بندی و بسته‏بندی طرز عمل در سردخانه جلوگیری از فعالیت قارچ‏ها پیوست شماره 1 بسمه‏تعالی پیشگفتار آیین کار نگهداری انگور در سردخانه که به وسیله فنی نگهداری میوه و سبزی...

مقاله درباره ورود بستنی به ایران

مقاله درباره ورود بستنی به ایران لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 2 ورود بستنی به ایران شاید تاریخچه تولید بستنی در ایران به حدود 60 سال پیش برگردد . اما در دهه های 30 و40 بود که بستنی فروش ها برای خود اسم و رسمی پیدا کردند . در سالهای اولیه تولید بستنی ، شکر و شیر و ثعلب را در استوانه های فلزی که در بشکه...

مقاله درباره نگهداری میوه ها و سبزیها

مقاله درباره نگهداری میوه ها و سبزیها لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 19 فهرست مطالب تعاریف عوامل فیزیکی نگهداری میوه‏ها و سبزیها در سردخانه و روش اندازه‏گیری آنها مقدمه هدف و دامنه کاربرد درجه حرارت رطوبت نسبی جریان هوا بسمه تعالی پیشگفتار استاندارد شرایط فیزیکی نگهداری میوه و سبزیجات در سردخانه که بوسیله کمیسیون فنی میوه‏ها و سبزیجات تهیه و تدوین شده در بیست و...

مقاله درباره نگهداری اسفناج در سردخانه

مقاله درباره نگهداری اسفناج در سردخانه لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 6 فهرست مطالب نگهداری اسفناج در سردخانه هدف دامنه کاربرد شرایط برداشت پایین آوردن درجه حرارت بسته‏بندی درجه‏بندی حرارت مناسب رطوبت نسبی مدت نگهداری بسمه تعالی پیشگفتار استاندارد نگهداری اسفناج در سردخانه که به وسیله کمیسیون فنی بررسی و کنترل روش‏های نگهداری و تدوین شده در بیست و پنجمین جلسه کمیته ملی مواد خوراکی...

بررسی و شناخت راههای مناسب ، ترغیب و تشویق دانش آموزان به مطالعه

بررسی و شناخت راههای مناسب ، ترغیب و تشویق دانش آموزان به مطالعه چکیده : پژوهش و تحقیق در هر جامعخ ارتباط تنگاتنگی با نظام آموزشی و فرهنگی آن جامعه دارد . بطوریکه با قاطعیت می توان گفت پژوهش و نوآوری در جامعه ای تکوین و توسعه پیدا می کند ، که نظام آموزشی و فرهنگی ، زمینه ها و بستر مناسب ، برای آن را تدارم دیده باشد . از آنجا که حقیقت جویی و کنجکاوی در نهاد تک تک نونهالان...

تحقیق در مورد گرایش های آینده در مهمانداری 11 ص

تحقیق در مورد گرایش های آینده در مهمانداری 11 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 11 صفحه قسمتی از متن .doc : گرایش های آینده در مهمانداری: انتقال به صنعت مهمانداری: صنعت مهمانداری درمیانه ی انتقال بااثر واقعی هررویه ازصنعت به خوبی سهام داران آن است.ماهیت انتقال به مهمان داری تکامل تدریجی...

مقاله درباره نقش مواد غذایی اکسیدانی در سلامتی بدن

مقاله درباره نقش مواد غذایی اکسیدانی در سلامتی بدن لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 5 نقش مواد غذایی آنتی اکسیدانی در سلامتی بدن امروزه همه جا از فواید مواد آنتی اکسیدانی، از پیشگیری بیماری های قلبی گرفته تا کاهش آسیب مغز و چشم ها صحبت می شود. آنتی اکسیدان ها جلوی عمل رادیکال های آزاد را که موادی فعال و ویرانگر هستند، می گیرند و آنها را...

تحقیق در مورد کشتارگاه صنعتی خبوشان

تحقیق در مورد کشتارگاه صنعتی خبوشان مقدمه در بیست سال گذشته تولید جهانی گوشت طیور با نرخ رشد سالانه ی شش درصد ، روند فزاینده ای داشته است . این ازدیاد تولید ، به دلیل افزایش تعداد مرغداری ها و بزرگ شدن گله ها بوده است که البته یک از آنها مشکلات خاصی نظیر آلودگی با عوامل بیماری زای انسانی و حیوانی و مشکلات زیست محیطی ایجاد کرده اند . فراوری گوشت طیور نیز با تحول بسیار زیادی همراه بوده است ،...

مقاله درباره نقش لبنیات در دوران بارداری

مقاله درباره نقش لبنیات در دوران بارداری لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 2 نقش لبنیات در دوران بارداری توصیه های تغذیه ای برای زنان باردار طی سالهای متمادی دستخوش تغییرات قابل توجهی شده است . سابقاٌ به زنان باردار توصیه می شد که فقط یک مقدار کمی وزن زیاد کنند که منجر به رژیم های کم کالری می شد . در یک زمان دیگر زنان تشویق به...

تحقیق در مورد کودکان تیز هوش Wise Parents, Clever Children (لاتین)

تحقیق در مورد کودکان تیز هوش Wise Parents, Clever Children (لاتین) لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 35 صفحه قسمتی از متن .doc : Wise Parents, Clever Children By Chen Tzu MiaoTr. by Laura Emily Chen Chen Chao-yee, an assistant professor in the Special Education Department of National Normal University, is...

مقاله درباره نقش فناوری نانو در صنایع غذایی

مقاله درباره نقش فناوری نانو در صنایع غذایی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 37 آموزشکده کشاورزی شهید رجایی نیشابور عنوان: نقش فناوری نانو در صنایع غذایی استاد ارجمند : جناب آقای انصاریان گردآورندگان: بهزاد محمدی – بهزاد حبیبی پائیز 1386 فهرست عناوین نانو تکنولوژی، فناوری نوین 3 تعریف نانو تکنولوژی 3 تاریخچه نانو در جهان 5 اصول پایه نانو تکنولوژی 6 اساس ارتباط نانو تکنولوژی و علم...

مقاله درباره نقش فناوری نانو در صنایع غذایی (2)

مقاله درباره نقش فناوری نانو در صنایع غذایی (2) لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 28 دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی سمینار کارشناسی با عنوان: نقش فناوری نانو در صنایع غذایی گردآورنده: سحر میرشاهی 834316 استاد راهنما : مهندس برزگر بهار 1385 فهرست عناوین نانو تکنولوژی، فناوری نوین 2 تعریف نانو تکنولوژی 2 تاریخچه نانو در جهان 3 اصول پایه نانو...

تحقیق در مورد کشاورزی

تحقیق در مورد کشاورزی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 12 صفحه قسمتی از متن .doc : بخش کشاورزی خراسان : چهار سال بعد از ادغام مقدمه متعاقب ادغام دو وزارت خانه جهاد سازندگی و کشاورزی در اواخر سال 79 و تشکیل ستاد وزارت جهاد کشاورزی ، سازمانهای استانی این دو وزارتخانه سابق...

مقاله درباره نقش رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی و عاطفی

مقاله درباره نقش رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی و عاطفی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 9 نقش رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی و عاطفی نتایج ارزیابی ها نشان می دهد تغییرات ساده در رژیم غذایی افراد، می تواند تأثیر عمده ای در بهبود افسردگی ، اضطراب و اختلالات خلقی بگذارد، به نحوی که این گونه افراد نیاز مداوم به داروهای ضدافسردگی نخواهند داشت . البته...

مقاله درباره نقش بسته‌بندی در فروش بیشتر اجناس (بسته‌بندی و مصرف‌کننده)

مقاله درباره نقش بسته‌بندی در فروش بیشتر اجناس (بسته‌بندی و مصرف‌کننده) لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 10 نقش بستهبندی در فروش بیشتر اجناس (بستهبندی و مصرفکننده) لزوم ایجاد بسته مناسب در جهت فروش اجناس تولیدی کارخانجات، نقش پیدایش شکل و روش خاصی در ارائه آن به مصرفکنندگان میباشد. بدین صورت که اجناس تولیدی میبایست در جهت استانداردهای خاص مصرفی حرکت کرده و آن چیزی نیست مگر سلایق...

تحقیق در مورد کارخانه شهد آب ارومیه

تحقیق در مورد کارخانه شهد آب ارومیه صفحه عنوان 4 مقدمه 6 تاریخچه فعالیت و نوع شرکت 7 فعالیت اصلی شرکت 8 موضوع فعالیت شرکت 9 مرکز اصلی شرکت 9 نوع محصول یا خدمات 10 توضیحات کلی راجع به خطوط تولید و گلوگاههای تولید تولید انواع کنسانتره سیب)) 11 تولید کنسانتره اب انگور& ...

مقاله درباره نحوه عملکرد آنتی‌اکسیدان‌ها

مقاله درباره نحوه عملکرد آنتی‌اکسیدان‌ها لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 6 نحوه عملکرد آنتیاکسیدانها آنتی اکسیدان ها شامل مواد مغذی (ویتامین ها و املاح معدنی) و آنزیم ها ( پروتئین های موجود در بدن که در واکنش های شیمیایی نقش کمکی دارند) هستند. بنظر می رسد این مواد در جلوگیری از ایجاد بیماری هایی مانند سرطان ، بیماری قلبی ، سکته مغزی ، آلزایمر ، آرتریت روماتوئید...

مقاله درباره نجات بخش ضایعات نان

مقاله درباره نجات بخش ضایعات نان لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 22 DATEM نجات بخش ضایعات نان: مقدمه: یکی از جنبه های مهم صنعت غذا ، بهبود کیفیت محصولات تولیدی و توسعه فرمولاسیون جدیداست که امروزه امولسیفایر ها این راه را هموار تر ساخته ودر طیف وسیعی از فراورد های غذایی کاربرد دارند .امولسیفایر ها دسته بزرکی از ترکیبات...

تحقیق در مورد ژ 3

تحقیق در مورد ژ 3 لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 8 صفحه قسمتی از متن .doc : ژ-3 : اسلحه ژ3 سلاح بسیار عالی وکاملا سازمانی طراحی شده و چند منظوره هم هست اگه میشناختیش میدونستی که واقعا آرمانیه و مورد کم لطفی قرارش نمی دادی مثلا این اسلحه قابلیت کاربری کلیه...

مقاله درباره نانو تکنولوچی و صنایع غذایی

مقاله درباره نانو تکنولوچی و صنایع غذایی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 37 آموزشکده کشاورزی شهید رجایی نیشابور عنوان: نقش فناوری نانو در صنایع غذایی استاد ارجمند : جناب آقای انصاریان گردآورندگان: بهزاد محمدی – بهزاد حبیبی پائیز 1386 فهرست عناوین نانو تکنولوژی، فناوری نوین 3 تعریف نانو تکنولوژی 3 تاریخچه نانو در جهان 5 اصول پایه نانو تکنولوژی 6 اساس ارتباط نانو تکنولوژی و علم و...

مقاله درباره میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی

مقاله درباره میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 24 میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی Normand r.st Pierre بخش علوم جانوری ، ساختمان علوم جانوری 221-A ، دانشگاه ایالت اوهایو، کلمبوس 43210- OH Email:st-pierre.8@osu.edu گرفتن پیام خانگی تکرار های مداوم و زیاد می تواند مواد زائد را کاهش دهد و مصرف نیتروژن را در لبنیات سازی گسترش دهد.مشارکت...

تحقیق در مورد چگونه آکواریم مناسبی برای ماهیها ایجاد کنیم

تحقیق در مورد چگونه آکواریم مناسبی برای ماهیها ایجاد کنیم لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 2 صفحه قسمتی از متن .doc : چگونه آکواریم مناسبی برای ماهیها ایجاد کنیم اگر آگواریم در جای مناسبی قرار گرفته باشد،شرایط نور هم تنظیم باشد،پمپ هوا و بخاری اتوماتیک و درجه حرارت آب...

مقاله درباره موانع صادرات مرکبات

مقاله درباره موانع صادرات مرکبات لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 64 مقدمه کاهش درآمدهای حاصل از صدور نفت و نوسانات شدید آن ،افزایش جمعیت کشور،کاهش قدرت خرید درآمدهای نفتی در نتیجه بر هم خوردن رابطه مبادله به نفع کشورهای صنعتی و پیشرفته در راه تجارت با کشورهای جهان سوم و از همه مهمتر پایان پذیر بودن منابع طبیعی و از جمله نفت،باید زنگ خطر را برای...



...

  • ۹۶/۱۱/۰۴
  • حسن حسنی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی