fdaily

  • ۰
  • ۰

تحقیق: اندازه گیری مواد افزودنی در شیر 10ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 10

جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر

تعریف:

عوامل نگهدارنده گاهی برای نگهداری شیر و جلوگیری از فساد و زمانی برای تبدیل شیر فاسد و خراب به شیری که دارای ظاهر معمولی باشد, اضافه میگردند.

حالت اول طبیعی بوده و حالت دوم تقلب محسوب می شود.

جستجو و اندازه گیری بیکرمات دوپتاس:

الف)جستجو:

اصول آزمایش:

بیکرمات دوپتاس معمولاً برای نگهداری نمونه های شیر اضافه می گردد, بدین جهت اینگونه شیرها زرد رنگ میباشند. برای تشخیص بیکرمات دوپتاس در شیر میتوان از نیترات نقره استفاده نمود که با آن رسوب کرمات نقره قرمز نارنجی میدهد.

معرفهای لازم برای آزمایش:

-محلول 1 درصد نیترات نقره

طرز عمل: در یک لوله آزمایش تقریباً یک میلی لیتر از شیر مشکوک و 3 تا 5 میلی لیتراز یک محلول یک درصد نیترات نقرهوارد مینماییم چنانچه رنگ زرد شیر مربوط بوجود بی کرمات دوپتاس باشد, تبدیل به قرمز نارنجی میشود. برای تشخیص بهتر رنگ میتوان از یک لوله آزمایش حاوی شیر معمولی بعنوان شاهد استفاده نمود.

دقت آزمایش:

آزمایش تقریباً 1/0 گرم بیکرمات دوپتاس را در یک لیتر شیر نشان میدهد.

ب) اندازه گیری:

اصول آزمایش:

آزمایش بر روی خاکستر شیر انجام میشود؛ بدین ترتیب که کرماتها را بکمک یک محلول سولفات فروز و آمونیاک (یا ملح Mohr) بفرمول :

احیا نموده , زیادی این محلول را با پرمنگنات دوپتاس تیتره مینماییم.

معرفهای لازم برای آزمایش:

محلول آبکی 8 گرم در لیتر سولفات فروز و آمونیاک که در موقع استعمال تیتره میگردد( برای پایدار نمودن این محلول میتوان به نسبت 12 میلی لیتر در لیتر به آن اسید سولفوریک اضافه نمود).

محلول پرمنگنات دو پتاس 02/0 نرمال که هر میلی لیتر آن معادل است با 00098/0 گرم .

اسید سولفوریک بوزن مخصوص 83/1=d

طرز عمل:

خاکستر شیر را ابتدا چند مرتبه با /اب مقطر و سپس با یک محلول آبکی اسید سولفوریک 5 درصد میشوییم تا اینکه جمعاً 25 تا 30 میلی لیتر مایع بدست آید, بعد آنرا در یک بشر ریخته تقریباً 5 میلی لیتر اسید سولفوریک و دقیقاً 20 میلی لیتر محلول سولفوریک یا ملح Mohr بآن اضافه می نماییم. اسید کرمیک فوراً احیا میگردد زیادی ملح مور را با محلول تیتره پرمنگنات دوپتاس تیتره مینماییم تا اینکه رنگ گلی پایدار بدست آید فرض میکنیم n تعداد میلی لیترهای محلول پرمنگنات دوپتاس لازم باشد. 20 میلی لیتر از همان محلول سولفوریک (ملح مور) را درهمان شرائط با محلول پرمنگنات دو پتاس تیتره مینماییم و فرض میکنیم تعداد میلی لیترهای لازم باشد.

نتیجه گیری:

در این صورت مقدار بیکرمات دوپتاس موجود در شیر برحسب گرم در لیتر از رابطه زیر بدست میآید:

2- جستجوی فرمل:

شیری که به آن فرمالین اضافه شده باشد در موقع سنجش نسبت درصد چربی بروش ژربر علاوه بر بوی مخصوص برنگ بنفش نیز در می آید.

اصول آزمایش:

پروتیدهای شیر حاوی هسته اندول(تریپتوفان) بوده و بدین جهت در حضور یک اسید قوی مانند اسید کلریدریک , یک اکسیدان ضعیف مانند کلرورفریک و مقدار جزئی فرمل و در مقابل حرارت رنگ بنفش (واکنسVoisenet.) تولید مینماید و از روی رنگ بنفش میتوان بوجود فررمال پی برد.

با توجه باینکه رنگ بنفش در حضور مقدار زیاد فرمل(بیش از 5 میلی لیتر محلول افی سینال فرمالدئید حاوی 35 درصد متانول در یک لیتر شیر) ظاهر نمی گردد چنانچه واکنش در اولین دفعه منفی باشد, قبل از نتیجه گیری باید آزمایش را یکمرتبه نیز با شیر رقیق شده تکرار نمود.

معرفهای لازم:

اسید کلریدریک خالص 19/1 =d

کلرورفریک(کلورفریک( محلول 5/2درصد که تقریباً معادل محلول یکدهم کلرورفریک افی سینال بوزن مخصوص 26/1=d است) که در شیشه های قطره چکان نگهداری میشود.

طرز عمل:

در یک لوله آزمایش تقریباً 2 میلی لیتر از شیر مورد آزمایش, قریب 2 میلی لیتر اسید کلریدریک خالص و حداکثر یک قطره از محلول 5/2 درصد کلرورفریک داخل نموده بهم زده و تا نقطه جوش حرارت میدهیم. چنانچه رنگ بنفش ظاهر گردد, شطر حاوی فرمالدئید خواهد بود.

دقت آزمایش:

آزمایش تا 005/0 میلی لیتر محلول فرمالدئید افی سینال(حاوی 5/3 درصد متانول) را در لیتر شیر تشخیص می دهد.

توجه اگر بجای رنگ بنفش رنگ خاکستری قهوه ای ظاهر گردد, آزمایش را تکرار کرده و بجای 2 میلی لیتر شیر مورد آزمایش تقریباً 2 میلی لیتر شیر عاری از فرمل و یک قطره شیر مورد آزمایش برداشت می نماییم. در این صورت چنانچه رنگ بنفش ظاهر شود, شیر مورد آزمایش حاوی بیش از 5 میلی لیتر فرمل در لیتر میباشد و اگر رنگ خاکستری قهوه ای ظاهر شود شیر حاوی فرمالدئید نمی باشد.

در مورد شیرهایی که جهت نگهداری بآنها بیکرمات دوپتاس اضافه گردیده است نمی توان با این آزمایش بوجود فرمالدئید پی برد.

3-جستجوی آب اکسیژنه:

اصول آزمایش:

برای جستجوی آب اکسیژنه میتوان از واکنش Dupouy. استفاده نمود. این واکنش براساس وجود آنزیم پراکسیداز در شیر استوار است که در حضور آب اکسیژنه موجب اکسیداسیون گائیاکل و تغییر رنگ آن به گلی میگردد. ظاهر شدن این رنگ دلیل بروجود آب اکسیژنه در شیر میباشد.

ولی چنانچه شیر خیلی ترش شده باشد(ترشی بیش از 50درجه درنیک) یا قبلاً حرارتی بالاتر از منحنی انهدام آنزیم









سایر محصولات :
تحقیق: اندازه گیری مواد افزودنی در شیر 10ص

تحقیق: اندازه گیری مواد افزودنی در...

تحقیق درمورد. بررسی روش های اقتصادی کاهش ضایعات محصولات کشاورزی

تحقیق درمورد. بررسی روش های اقتصادی کاهش...

تحقیق درباره امواج فرا صوت

تحقیق درباره امواج فرا صوت...

کتاب LaTex Beginners Guide سال انتشار 2011

کتاب LaTex Beginners...

تحقیق اندازه گیری کار یا کارسنجی

تحقیق اندازه گیری کار یا کارسنجی...

پاورپوینت استفراغ در کودکان و نوزادان

پاورپوینت استفراغ در کودکان و نوزادان...

تحقیق درمورد. بررسی دیدگاه کارکنان در مورد تأثیر عوامل فشارزای سازمانی بر عملکرد و بهبود آن

تحقیق درمورد. بررسی دیدگاه کارکنان...

تحقیق درباره امواج الکترومغناطیسی

تحقیق درباره امواج...

تحقیق اندازه گیری بار الکترون توسط میلیکان

تحقیق اندازه گیری...

تحقیق در مورد عمل به احکام دین تعبد یا تعقّل؟ 8 ص

تحقیق در مورد عمل...

دانلود گزارش نهایی کارورزی 1دبیری زبان انگلیسی

دانلود گزارش نهایی کارورزی 1دبیری...

تحقیق در مورد عملگرها

تحقیق در مورد عملگرها...

تحقیق در مورد عملکرد بذر 8 ص

تحقیق در مورد...

دانلود گزارش نهایی کارورزی 1دبیری زبان انگلیسی

دانلود گزارش نهایی کارورزی 1دبیری...

دانلود گزارش نهایی کارورزی 1دبیری زبان انگلیسی

دانلود گزارش نهایی کارورزی 1دبیری...

دانلود گزارش نهایی کارورزی 1دبیری زبان انگلیسی

دانلود گزارش نهایی کارورزی...

تحقیق در مورد علومی که از یونان باستان توسط اندیشمندان اسلامی محافظت و تکم

تحقیق در مورد علومی...

دانلود پاورپوینت آماده اصول تعمیرات و نگهداری دستگاه های رادیولوژی

دانلود پاورپوینت آماده اصول تعمیرات...

تحقیق در مورد علوفه کلزا در تغدیه دام 8 ص

تحقیق در مورد علوفه کلزا در...

تحقیق در مورد علم سکولار و علم دینی 8ص

تحقیق در مورد...

تحقیق درمورد. بررسی تحلیلی استانداردهایAPB و FASB در زمینه

تحقیق درمورد. بررسی...

تحقیق در مورد عکاسی 11 ص

تحقیق در مورد عکاسی 11 ص...

تحقیق انجیل لوقا

تحقیق انجیل لوقا...

تحقیق درباره امنیت تجهیزات شبکه های برق

تحقیق درباره امنیت...

تحقیق در مورد عصر علم 14 ص

تحقیق در مورد عصر علم ...

تحقیق در مورد عقیم سازی حشرات

تحقیق در مورد عقیم...

پاورپوینت استخراج فلزات 1 آماده‌سازی بار 1

پاورپوینت استخراج فلزات...

دانلود پاورپوینت آماده اصول بازاریابی نوین

دانلود پاورپوینت آماده اصول...

تحقیق درمورد. بررسی تاثیر معماری بر سینمای اکسپرسیونیست

تحقیق درمورد. بررسی...

تحقیق انتگرال

تحقیق انتگرال...

تحقیق درباره الکتریسیته

تحقیق درباره الکتریسیته...

دانلود پاورپوینت آماده استراتژی برند

دانلود پاورپوینت آماده استراتژی برند...

تحقیق درمورد. بررسی اولیه ویژوال استودیو 2005

تحقیق درمورد. بررسی...

دانلود پاورپوینت آماده اصفهان نصف جهان

دانلود پاورپوینت آماده اصفهان نصف...

تحقیق درباره الکتریسته ومغناطیس

تحقیق درباره الکتریسته ومغناطیس...

تحقیق انتقام عمرو عاص از عماره

تحقیق انتقام عمرو عاص...

فریم لایه باز کودک

فریم لایه باز کودک...

تحقیق درمورد. بررسی اندیشه‌های شهید مدرس از نظر سیاستگذاری عمومی

تحقیق درمورد. بررسی اندیشه‌های شهید مدرس...

پاورپوینت استفاده مجدد از پساب

پاورپوینت استفاده مجدد...

تحقیق در مورد عدل

تحقیق در مورد عدل...

تحقیق در مورد عدل الهی حکمت الهی معاد

تحقیق در مورد عدل الهی...

تحقیق در مورد عدالت در نهج البلاغه 15 ص

تحقیق در مورد عدالت در نهج البلاغه...

تحقیق در مورد عدالت در دیدگاه علی 10 ص

تحقیق در مورد عدالت در دیدگاه علی...

تحقیق در مورد عدالت و جایگاه آن در قرآن 18 ص

تحقیق در مورد عدالت و...

دانلود کارورزی علوم تربیتی گرایش آموزش دبستان و پیش دبستانی ترم6

دانلود کارورزی علوم تربیتی گرایش آموزش دبستان...

تحقیق درباره الکترونیک کاربردی

تحقیق درباره الکترونیک کاربردی...

دانلود کارورزی علوم تربیتی گرایش آموزش دبستان و پیش دبستانی ترم6

دانلود کارورزی علوم...

دانلود کارورزی علوم تربیتی گرایش آموزش دبستان و پیش دبستانی ترم6

دانلود کارورزی علوم...

تحقیق انتقال و توسعه تکنولوژی

تحقیق انتقال و توسعه تکنولوژی...

دانلود کارورزی علوم تربیتی گرایش آموزش دبستان و پیش دبستانی ترم6

دانلود کارورزی علوم...

تحقیق درمورد پرلیت
تحقیق درمورد بیماری ام اس
مقاله . عوامل موثر در کیفیت بهداشتی شیر از مرحله تولید تا مصرف
مقاله . ایمنی در خانه
مقاله . عوامل موثر در کیفیت بهداشتی شیر از مرحله تولید تا مصرف
مقاله . زمین شناسی زاگرس
مقاله . برنامه ریزی تحصیلی
تحقیق درمورد. اکالیپتوس چیست ؟
تحقیق درمورد. اکوسیستم نیشابور
تحقیق درمورد پپسی کولا
تحقیق درمورد پرلیت
تحقیق درمورد پرلیت منبسط, پرلیت
تحقیق درمورد پرخاشگری
تحقیق درمورد پرتودهی مواد غذایی (اشعه دادن)

کلمات کلیدی :شیر مورد آزمایش اسید کلریدریک خالص عداد میلی لیرهای رنگ بنفش ظاهر رنگ خاکسری قهوه لوله آزمایش قریباً برای آزمایش محلول اندازه گیری مواد میلی لیر رنگ بنفش بیکرما دوپاس لیر شیر مورد آزمایش آزمایش قریباً اسید سولفوریک اصول آزمایش شیر مورد آزمایش محلول دوپاس قریباً بیکرما سولفوریک اندازه فرمالدئید
  • ۹۶/۰۷/۲۶
  • حسن حسنی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی