fdaily

  • ۰
  • ۰

رستوران ها

رستوران ها

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 11

رستوران‌ها

مقدار فضای مورد نیاز

برای غذا خوردن در آرامش، فرد نیاز به میزی به عرض تقریبیcm60 و عمق cm40 دارد. این مقدار، فاصله آزاد مناسبی بین مشتریان مجاور فراهم می‌کند، ولی برای گذاشتن ظروف و سوپخوری‌ها در وسط میز، گاهی اوقات به فضای اضافی نیاز می‌باشد. عرض کل یک میز ناهارخوری مناسب،cm85-80 است. برای 4 نفر هر یک یا دو نفر بیشتر، میزهای گرد یا چهار و هشت ضلعی مناسب هستند.

در شکل 1، حداقل فضای لازم برای راه‌های اصلی پایین یک میز و دیوار نشان داده شده است. دقت کنید میزهای گرد تقریباً به مساحت زیربنای بیشتری نیاز دارند.

نحوه چیدن وسایل

قبل از ساخت رستوران‌ها و مهمانسراها، ترتیب ساختاری آنها باید به دقت در طراحی گنجانده شود. تعیین نوع، مقدار و کیفیت غذاهای ارائه شده امری ضروری است. تعیین نوع رستوران، به صورت کاراتی با منوی روزانه ثابت یا متغیر، سرویس فنری یا بشقابی، سلف سرویس یا سیستم ترکیبی حائز اهمیت است. قبل از طراحی، دانستن تعداد و نوع پیش‌بینی شده مشتریان مهم می‌باشد. در طراحی آشپزخانه، سردخانه و سیستم‌های برقی، حرارتی، تهویه یا امکانات توالت دستشویی با متخصصین طراحی مشاوره کرد.

موقعیت محل نشان دهنده نوع مهمانسرا یا رستوران مناسب خواهد بود.

سالن اصلی یک رستوران‌ همان سالن غذاخوری مشتریان بوده و باد امکاناتی متناسب با نوع عملکرد آن داشته باشد. برای گروه‌های جابجا شده میزها باید تعدادی میز و صندلی اضافی درنظر گرفت. در صورت تناسب می‌توان برای مشتریان دائمی میزهای اختصاصی درنظر گرفت.

تمام اتاق‌های ضیافت یا گرده‌همایی برای ایجاد کاربردهای متغیر باید دارای اثاثیه متغیر و متحرک باشند. احتمالاً برای افرادی که عجله دارند، یک بوفه (پیشخوان) هم درنظر گرفته می‌شود. اتاق‌های غذاخوری بزرگ را می‌توان به چند بخش تقسیم کرد. آشپزخانه، انباری‌ها، قسمت‌های تحویل غذا، توالت‌ها و دیگر بخش‌های خدماتی باید در اطراف سالن غذاخوری قرار گیرند، ولی می‌توان توالت‌ها را در طبقه دیگری ساخت.

بهتر است ستون‌های اصلی سالن غذاخوری در وسط یک دسته میز یا در گوشه یک میز قرار گیرند. ارتفاع اتاق غذاخوری باید متناسب با مساحت کف باشد، 3m>11-m2, 2.75m>50m2:2.5m≤50m2، بالاتر یا پایین‌تر از راهروها، ≥2.5m.

در شکل 9، فضای لازم برای توالت‌های مهمانسرا‌ها یا رستوران‌ها و راهنمایی‌های اساسی ارائه شده است.

واگن‌های غذاخوری

فضای لازم برای سرویس‌های غذاخوری در ترامواهای راه دور در مقایسه با واگن‌های غذاخوری قطار کوچک بوده و این نتیجه کسب تجربه در سالیان دراز و تغییرات زیاد در طرح است.

در هنگام چیدن وسایل آشپزخانه، به دلیل نیاز به درب‌های پهن و دریچه‌های تاسیساتی، خدماتی و استثنائاً واحدهای بزرگ منجمدسازی، از بیشتر فضای موجود استفاده می‌شود.

تمام ظروف آشپزخانه باید در بین دو وعده غذایی (اصلی و سبک) شسته شونده در یک واگن غذاخوری به خاطر ورود تعدادی از مشتریان به تعداد محدودی از مکان و جا و سرویس‌دهی بسیار ساده‌تر است.









سایر محصولات :
رعایت بهداشت فردی

لینک دانلود و...

رضایت شغلی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت فایل...

رضایت شغلی 20 ص

لینک دانلود و...

رضایت شغلی کارکنان بانک ملی

لینک دانلود و خرید...

رضایت زناشویی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت...

رشیدی عز آبادی,محمد حسن

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت...

رشد روانی و حرکتی

لینک دانلود و...

رشد زبان در کودکی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت...

رشد از دیدگاه فروید رشته روانشناسی

لینک دانلود و خرید...

رشد اخلاقی کودکان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت...

رشته های معماری مدرن

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت فایل...

رشته مهندسی معماری

لینک دانلود و...

رشته مهندسی راه آهن گرایش بهره برداری و رشته مهندسی صنایع

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت...

رشته مهندسی برق

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت فایل...

رشته عکاسی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت فایل...

رشته شیمی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت...

رشته زبان

لینک دانلود و خرید پایین...

رشته ریاضی

لینک دانلود و خرید پایین...

رشته ریاضی (2)

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت...

رشته خیاطی

لینک دانلود و...

رشته تحصیلی رایانه

لینک دانلود و خرید...

رشته تجربی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت...

رشته برق

لینک دانلود و خرید پایین...

رشته ارتباط تصویری

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت...

رشته ادبیات

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت...

رستوران ها

لینک دانلود و...

رئالیسم

لینک دانلود و خرید پایین...

رئالیسم

لینک دانلود و...

تاریخچه کار

لینک دانلود و خرید...

تاریخچه کار و روند آن

لینک دانلود و خرید...

تاریخچه کار در ایران

لینک دانلود و خرید...

تاریخچه ژ

لینک دانلود و خرید...

تاریخچه چاپ سنگی در ایران

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت...

تاریخچه و انواع دیگ های بخار

لینک دانلود و...

تاریخچه مطالعه کار و زمان سنجی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت فایل...

تاریخچه مسجد

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت...

تاریخچه علم روانشناسی رشته روانشناسی

لینک دانلود و خرید پایین...

تاریخچه عدد صفر

لینک دانلود و خرید...

تاریخچه شیعه

لینک دانلود و...

تاریخچه سیستم های حسابداری در ایران

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت...

دانلود پاورپوینت CCU
کارآفرینی کافی شاپ
دانلود پاورپوینت نظریه های یادگیری
مقاله در مورد لطفعلی صورتگر
تحقیق در مورد کمال همنشین
دانلود پاورپوینت نظریه های یادگیری
دانلود پاورپوینت CCU
طرح درس بخوانیم درس پرچم دوم دبستان
دانلود پاورپوینت کارخانه آبمیوه آی سو ارومیه
پاورپوینت پیگیری آرمان های توسعه هزاره
پاورپوینت چارچوب برنامه های چهارساله معاونت درمان
پاورپوینت پویایی توسعه و همگرایی باروری اقوام در ایران
پاورپوینت پیشگیری از مرف مواد در دوره پیش دبستانی
پاورپوینت پیشگیری از حریق در معادن

کلمات کلیدی :میzwnj توان های ذاخوری لازم رای الن ذاخوری میzwnj شود میزهای گرد قرار گیرند ذاخوری میzwnj مشتریان شپزخانه ستوران ستورانzwnj
  • ۹۶/۰۶/۳۰
  • حسن حسنی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی