رستوران ها
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 11
رستورانها
مقدار فضای مورد نیاز
برای غذا خوردن در آرامش، فرد نیاز به میزی به عرض تقریبیcm60 و عمق cm40 دارد. این مقدار، فاصله آزاد مناسبی بین مشتریان مجاور فراهم میکند، ولی برای گذاشتن ظروف و سوپخوریها در وسط میز، گاهی اوقات به فضای اضافی نیاز میباشد. عرض کل یک میز ناهارخوری مناسب،cm85-80 است. برای 4 نفر هر یک یا دو نفر بیشتر، میزهای گرد یا چهار و هشت ضلعی مناسب هستند.
در شکل 1، حداقل فضای لازم برای راههای اصلی پایین یک میز و دیوار نشان داده شده است. دقت کنید میزهای گرد تقریباً به مساحت زیربنای بیشتری نیاز دارند.
نحوه چیدن وسایل
قبل از ساخت رستورانها و مهمانسراها، ترتیب ساختاری آنها باید به دقت در طراحی گنجانده شود. تعیین نوع، مقدار و کیفیت غذاهای ارائه شده امری ضروری است. تعیین نوع رستوران، به صورت کاراتی با منوی روزانه ثابت یا متغیر، سرویس فنری یا بشقابی، سلف سرویس یا سیستم ترکیبی حائز اهمیت است. قبل از طراحی، دانستن تعداد و نوع پیشبینی شده مشتریان مهم میباشد. در طراحی آشپزخانه، سردخانه و سیستمهای برقی، حرارتی، تهویه یا امکانات توالت دستشویی با متخصصین طراحی مشاوره کرد.
موقعیت محل نشان دهنده نوع مهمانسرا یا رستوران مناسب خواهد بود.
سالن اصلی یک رستوران همان سالن غذاخوری مشتریان بوده و باد امکاناتی متناسب با نوع عملکرد آن داشته باشد. برای گروههای جابجا شده میزها باید تعدادی میز و صندلی اضافی درنظر گرفت. در صورت تناسب میتوان برای مشتریان دائمی میزهای اختصاصی درنظر گرفت.
تمام اتاقهای ضیافت یا گردههمایی برای ایجاد کاربردهای متغیر باید دارای اثاثیه متغیر و متحرک باشند. احتمالاً برای افرادی که عجله دارند، یک بوفه (پیشخوان) هم درنظر گرفته میشود. اتاقهای غذاخوری بزرگ را میتوان به چند بخش تقسیم کرد. آشپزخانه، انباریها، قسمتهای تحویل غذا، توالتها و دیگر بخشهای خدماتی باید در اطراف سالن غذاخوری قرار گیرند، ولی میتوان توالتها را در طبقه دیگری ساخت.
بهتر است ستونهای اصلی سالن غذاخوری در وسط یک دسته میز یا در گوشه یک میز قرار گیرند. ارتفاع اتاق غذاخوری باید متناسب با مساحت کف باشد، 3m>11-m2, 2.75m>50m2:2.5m≤50m2، بالاتر یا پایینتر از راهروها، ≥2.5m.
در شکل 9، فضای لازم برای توالتهای مهمانسراها یا رستورانها و راهنماییهای اساسی ارائه شده است.
واگنهای غذاخوری
فضای لازم برای سرویسهای غذاخوری در ترامواهای راه دور در مقایسه با واگنهای غذاخوری قطار کوچک بوده و این نتیجه کسب تجربه در سالیان دراز و تغییرات زیاد در طرح است.
در هنگام چیدن وسایل آشپزخانه، به دلیل نیاز به دربهای پهن و دریچههای تاسیساتی، خدماتی و استثنائاً واحدهای بزرگ منجمدسازی، از بیشتر فضای موجود استفاده میشود.
تمام ظروف آشپزخانه باید در بین دو وعده غذایی (اصلی و سبک) شسته شونده در یک واگن غذاخوری به خاطر ورود تعدادی از مشتریان به تعداد محدودی از مکان و جا و سرویسدهی بسیار سادهتر است.
سایر محصولات :
رعایت بهداشت فردی
لینک دانلود و...
رضایت شغلیلینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت فایل...
رضایت شغلی 20 صلینک دانلود و...
رضایت شغلی کارکنان بانک ملیلینک دانلود و خرید...
رضایت زناشوییلینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت...
رشیدی عز آبادی,محمد حسنلینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت...
رشد روانی و حرکتیلینک دانلود و...
رشد زبان در کودکیلینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت...
رشد از دیدگاه فروید رشته روانشناسیلینک دانلود و خرید...
رشد اخلاقی کودکانلینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت...
رشته های معماری مدرنلینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت فایل...
رشته مهندسی معماریلینک دانلود و...
رشته مهندسی راه آهن گرایش بهره برداری و رشته مهندسی صنایعلینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت...
رشته مهندسی برقلینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت فایل...
رشته عکاسیلینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت فایل...
رشته شیمیلینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت...
رشته زبانلینک دانلود و خرید پایین...
رشته ریاضیلینک دانلود و خرید پایین...
رشته ریاضی (2)لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت...
رشته خیاطیلینک دانلود و...
رشته تحصیلی رایانهلینک دانلود و خرید...
رشته تجربیلینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت...
رشته برقلینک دانلود و خرید پایین...
رشته ارتباط تصویریلینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت...
رشته ادبیاتلینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت...
رستوران هالینک دانلود و...
رئالیسملینک دانلود و خرید پایین...
رئالیسملینک دانلود و...
تاریخچه کارلینک دانلود و خرید...
تاریخچه کار و روند آنلینک دانلود و خرید...
تاریخچه کار در ایرانلینک دانلود و خرید...
تاریخچه ژلینک دانلود و خرید...
تاریخچه چاپ سنگی در ایرانلینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت...
تاریخچه و انواع دیگ های بخارلینک دانلود و...
تاریخچه مطالعه کار و زمان سنجیلینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت فایل...
تاریخچه مسجدلینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت...
تاریخچه علم روانشناسی رشته روانشناسیلینک دانلود و خرید پایین...
تاریخچه عدد صفرلینک دانلود و خرید...
تاریخچه شیعهلینک دانلود و...
تاریخچه سیستم های حسابداری در ایرانلینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت...
دانلود پاورپوینت CCUکارآفرینی کافی شاپ
دانلود پاورپوینت نظریه های یادگیری
مقاله در مورد لطفعلی صورتگر
تحقیق در مورد کمال همنشین
دانلود پاورپوینت نظریه های یادگیری
دانلود پاورپوینت CCU
طرح درس بخوانیم درس پرچم دوم دبستان
دانلود پاورپوینت کارخانه آبمیوه آی سو ارومیه
پاورپوینت پیگیری آرمان های توسعه هزاره
پاورپوینت چارچوب برنامه های چهارساله معاونت درمان
پاورپوینت پویایی توسعه و همگرایی باروری اقوام در ایران
پاورپوینت پیشگیری از مرف مواد در دوره پیش دبستانی
پاورپوینت پیشگیری از حریق در معادن
کلمات کلیدی :میzwnj توان های ذاخوری لازم رای الن ذاخوری میzwnj شود میزهای گرد قرار گیرند ذاخوری میzwnj مشتریان شپزخانه ستوران ستورانzwnj
- ۹۶/۰۶/۳۰